Monday 20 May 2013

MAC Prolongwear Lipglass Review

Ημουν πολυ επιφυλακτικη στο να αγορασω τα συγκεκριμενα προιοντα,ειχα ακουσει και δει στο ιντερνετ οτι ειχαν πολυ κολλωδη υφη και ολες ξερουμε οτι αυτο σημαινει πολυ μαλλι κολλημενο πανω  στα χειλη μας( κατι που καμια δε το θελει) και μια ασχημη αισθηση οταν ενωνουμε τα χειλη μας.

Λοιπον το Σαββατο βρεθηκα σε καποιο σταντ της MAC εδω στα ξενα και φορουσα ενα nude μολυβι και ενα nude κραγιον και αποφασισα να βαλω απο πανω ενα απο αυτα τα lipgloss να δω πως θα δειξει....ΦΟΒΕΡΟ!Εκανε τα χειλη μου ζουμερα,σαρκωδη και δε κολλουσε και τοσο τρομερα!Κοιταζομουν στον καθρεφτη και δε το πιστευα το αποτελεσμα.Αγορασα το ενα,πηγα πιο κατω,ξαναγυρισα,δοκιμασα και το αλλο και τελικα κατεληξα να παρω και τα δυο!

Αποχρωση Next Fad: Κοραλοροζ,ημιδιαφανο με ελαχιστα shimmer χρυσα και ροζ.Πιο διαφανο απο τα δυο, με καλη χρωματικη αποδοση και καλυψη.
Αποχρωση Infinitely Likable:Ροζ κουφετι,πιο opaque αποδοση χρωματος χωρις shimmer.

Και τα δυο φαινονται τελεια πανω στα χειλη,ειναι κολλωδη αλλα αυτο τα κανει και πιο σταθερα απο τα κοινα lipgloss.Δεν μπαινουν μεσα στις γραμμες των χειλιων(αν εχετε), δεν φευγουν απο το περιγραμμα,ιδανικα για πιο ωριμα χειλη κατα τη γνωμη μου.

Τιμη:20,50€ (εδω στην Ιταλια)

ΜΗ τα παρετε αν δεν αντεχετε να κολλανε τα χειλη σας!Θα με μισησετε!


No comments:

Post a Comment